Turnulete cu peste (varianta)

Printeaza

Turnulete cu peste din: cartofi, file de peste alb, smantana, unt, spanac, lamaie, sare, piper.

 

Ingrediente:Turnulete cu peste

  • 500 g cartofi
  • 400 g file de peşte alb
  • 200 g smântână
  • 100 g unt
  • 500 g spanac
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Stropeşte fileurile de peşte cu zeamă de lămâie, înveleşte-le în folie de aluminiu şi lasă-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute.

Intre timp, spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, opăreşte spanacul, scurge-l şi trage-l în 50 g de unt topit.

Curăţă cartofii şi mixează-i bine cu smântână şi restul de unt. Potriveşte gustul de sare.

Umezeşte patru forme cu puţină apă rece şi tapetează-le cu folie. Pune un strat de piure de cartofi, o lingură cu spanac şi din nou cartofi.

Lasă la rece minimum o oră. Răstoarnă pe farfurie, îndepărtează folia şi aşază deasupra câte o bucată de file. E de mare efect!

 

 

Turnulete cu peste

Turnulete cu peste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pește la cuptor cu legume mediteraneene

Pește la cuptor cu legume mediteraneene din: fileuri de peste alb, rosii, dovlecel, ardei gras, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, oregano, patrunjel. Ingrediente: 4 fileuri de pește alb (de preferat cod sau pangasius) 2 roșii mari, tăiate cubulețe 1 dovlecel mediu, tăiat în rondele subțiri 1 ardei gras […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.