Turta cu sunca si salvie

Printeaza

Turte cu sunca si salvie

Ingrediente:Turta cu sunca si salvie

  • 700 g cartofi fierti, zdrobiti si raciti
  • 1 ceapa mica rasa
  • 150 g sunca taiata cubulete
  • 2 leg. salvie, tocate
  • 2 oua batute
  • 130 g pesmet
  • 4 linguri parmezan ras
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se amesteca cartofii, ceapa, sunca, salvia, 2 linguri de ou batut si se asezoneaza. Se imparte amestecul in 8 si se formeaza turte.

Se amesteca pesmetul cu parmezanul. Se presara fiecare turta cu faina, se cufunda in oul fatut si se da prin amestecul de pesmet.

Se prajesc la foc potrivit, pana ce capata o culoare brun­aurie.

Se servesc fierbinti cu salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.