Turtă dulce cu coaja de portocala

Printeaza

Turtă dulce cu coaja de portocala

Ingrediente:

  • 1 pahar de lapte dulce călduţ
  • 1 pahar miere
  • 1 cană făină
  • 1 linguriţă chimion
  • 1 linguriţă drojdie
  • coajă rasă de portocală
  • unt

 

Mod de preparare:

Turtă dulce cu coaja de portocala: Mierea se topeşte în lapte, apoi se amestecă cu făină, chimion, drojdie şi coajă de portocală.

Se unge cu unt o tavă de cozonac, se răstoarnă aluatul, se lasă să respire spre două ore.

Se dă la cuptor, mai puţin de un ceas.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.