Turtă dulce cu nuca

Printeaza

Turtă dulce

Ingrediente:Turtă dulce cu nuca

  • 500 g făină integrală
  • 400 g miere
  • 250 g miez de nucă
  • 2 ouă
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 100 ml ulei
  • 1 praf scorţişoară
  • 1 praf sare
  • 2-3 cuişoare
  • 1 vârf de cuţit de bicarbonat

 

Mod de preparare:

Ouăle cu zahărul se bat pe baia de aburi, apoi se adaugă mierea caldă, uleiul, bicarbonatul stins cu suc de lămâie, mirodeniile, făina şi nucile mărunţite. într-o tavă, se pune o hârtie pentru copt, apoi se toarnă compoziţia.

Se coace la foc mic timp de 60 de minute. O dată introdusă în cuptor, tava nu mai trebuie mişcată. Turta dulce se poate păstra timp îndelungat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.