Tarta aromata cu gem din: faina, ou, unt, sare, zahar, gem, nuci, zahar pudra. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină un ou 150 g unt 4 linguri apă un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: un borcan de gem, după gust o lingură nuci fin măcinate zahăr pudră, pentru servit Mod de preparare: […]
Tarta cu rubarba si gem de caise Când a apărut pe piaţa europeană, adusă din China, rubarba a fost apreciată pentru proprietăţile ei medicinale. Abia în secolul XVII, rubarba a început să fie cultivată în Europa şi în scopuri alimentare. Rubarba fiartă este un adevărat deliciu. La fel de gustoasă este şi în combinaţie cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.