Turta dulce cu smantana si scortisoaradin: oua, ulei, miere, smantana, zahar, scortisoara, coajă şi zeamă de lămâie, faina, zahar pudra.
Ingrediente:
6 ouă
6 linguri ulei
1 pahar miere
1 pahar smântână
1 pahar zahăr
1 linguriţă scorţişoară
coajă şi zeamă de lămâie
făină (cca. 3 pahare)
zahăr pudră
Mod de preparare:
Freci ouăle cu zahărul, adaugi treptat smântână, uleiul, mierea, scorţişoara, coaja şi zeama de lămâie, amesteci bine şi apoi încorporezi făină, cât să iasă o cocă moale, să curgă din lingură.
Torni compoziţia în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină o coci la foc potrivit, iar când o scoţi, o presari cu zahăr pudră.
Turta dulce cu migdale din: unt de arahide, ciocolata, miere, migdale, faina. Ingrediente: 200 g unt de arahide 50 g ciocolată neagră topită 100 g miere 50 g migdale râşnite 2 linguri pudră de roşcove 100 g făină de orez 100 g făină de hrişcă 100 g făină de grâu Mod de preparare: Se mixează […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mie imi place turta dulce