Tarta cu mascarpone si afine din: oua, zahar, nuci, amidon, mascarpone, smantana, afine. Ingrediente: 5 albuşuri 200 g zahăr 200 g nuci măcinate 1 lingură amidon 1 praf de sare 1 cutie mascarpone 100 ml smântână pentru frişcă 2 linguri zahăr pudră 500 g afine Mod de preparare: Se bat albuşurile spumă tare cu […]
Turta cu sunca si branza
PrinteazaTurta cu sunca si branza din: faină de secară, faină de grâu, drojdie de bere, apa calduta, sare, sunca, ceapa, telemea, smantana, piper, ulei.
Ingrediente:
- 200 g faină de secară
- 200 g faină de grâu
- 20 g drojdie de bere
- 200 ml apa calduta
- 1 lingurita de sare
umplutura:
- 200 g sunca
- 3 cepe
- 200 g telemea
- 200 g smantana
- 1 lingura faina
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Dizolvi drojdia in apa calda, o amesteci cu faina si sarea si framanti un aluat pe care il lasi acoperit la cald pana isi dubleaza volumul.Tai sunca felii.
Ceapa tocata o amesteci cu telemeaua rasă, smântână, o lingură de făină, sare şi piper.
Intinzi aluatul si-l pui intr-o forma unsa şi tapetată, torni amestecul de brânză, aşezi feliile de şuncă şi coci în cuptorul preîncălzit 35 de minute, până devine aurie.
Turta cu sunca si branza
Pofta buna!
Tarta cu telemea de capra din: faina, unt, mazare, oua, smantana, ceapa, branza de capra, sare, rosie. Ingrediente: Pentru aluat: 280 g făină 140 g unt Pentru umplutura: 300 g mazăre fiartă 2 ouă 150 g smântână 2 cepe 200 g brânză de capră sare 1 roşie Mod de preparare: Combini făina cu untul […]
Pofta buna!