Turta cu sunca si branza din: faină de secară, faină de grâu, drojdie de bere, apa calduta, sare, sunca, ceapa, telemea, smantana, piper, ulei.
Ingrediente:
200 g faină de secară
200 g faină de grâu
20 g drojdie de bere
200 ml apa calduta
1 lingurita de sare
Pentru umplutura:
200 g sunca
3 cepe
200 g telemea
200 g smantana
1 lingura faina
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Dizolvi drojdia in apa calda, o amesteci cu faina si sarea si framanti un aluat pe care il lasi acoperit la cald pana isi dubleaza volumul.Tai sunca felii.
Ceapa tocata o amesteci cu telemeaua rasă, smântână, o lingură de făină, sare şi piper.
Intinzi aluatul si-l pui intr-o forma unsa şi tapetată, torni amestecul de brânză, aşezi feliile de şuncă şi coci în cuptorul preîncălzit 35 de minute, până devine aurie.
Tarta cu mascarpone si afine din: oua, zahar, nuci, amidon, mascarpone, smantana, afine. Ingrediente: 5 albuşuri 200 g zahăr 200 g nuci măcinate 1 lingură amidon 1 praf de sare 1 cutie mascarpone 100 ml smântână pentru frişcă 2 linguri zahăr pudră 500 g afine Mod de preparare: Se bat albuşurile spumă tare cu […]
Tarta cu telemea de capra din: faina, unt, mazare, oua, smantana, ceapa, branza de capra, sare, rosie. Ingrediente: Pentru aluat: 280 g făină 140 g unt Pentru umplutura: 300 g mazăre fiartă 2 ouă 150 g smântână 2 cepe 200 g brânză de capră sare 1 roşie Mod de preparare: Combini făina cu untul […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.