Turta umpluta cu branza feta
PrinteazaTurta umpluta cu branza feta din: mălai, faina, drojdie, zahar, sare, lapte caldut, oua, brânză feta sau amestec de telemea sărată si caşcaval.
Ingrediente:
- 80 g mălai
- 200 g făină
- 1 cubuleţ drojdie
- 1 linguriţă zahăr
- 1 praf de sare
- 300 ml lapte călduţ
- 2 gălbenuşuri pentru uns
- 300 g brânză feta sau amestec de telemea sărată si caşcaval
Mod de preparare:
Topeşti drojdia împreună cu puţin lapte călduţ şi o lingură de zahăr. Faci un aluat din făină, mălai, sare, drojdia topită şi restul de lapte. Frămânţi bine aluatul şi îl laşi la dospit timp de o oră.
Modelezi turtiţe, pe care le umpli cu amestecul de brânzeturi. Le ungi cu gălbenuşurile bătute şi le pui la copt pe hârtie de copt.
Turta umpluta cu branza feta
Pofta buna!