Turte cu cascaval, sunca si patrunjel

Printeaza

Turte cu cascaval, sunca si patrunjel din: făină, sare, ulei, drojdie, gălbenuş, caşcaval, şuncă, pătrunjel.

 

Ingrediente:

  • 300 g făina
  • sare
  • 1 lingură ulei
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 gălbenuş
  • 3 felii caşcaval
  • 3 felii şuncă
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Amesteci făina, sarea, uleiul şi drojdia, faci un golîn mijloc şi pui 110 ml apă călduţă.

Fră­mânţi bine şi formezi o „mingiuţă” de aluat pe care o laşi deoparte 30 de minute.

Tai aluatul în 3 bucăţi pe care le întinzi în forme rotunde.

Pui pe jumătatea fiecărei., turte câte o felie de caşcaval şi de şuncă şi pătrunjel tocat, le îndoi şi le aşezi într-o tavă.

Ungi cu gălbenuş şi le bagi în cuptorul încjfis cam 15-20 de minute.

 

Turte cu cascaval, sunca si patrunjel

Turte_cu_cascaval_sunca_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine turtele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.