Turte cu cascaval, sunca si patrunjel
PrinteazaTurte cu cascaval, sunca si patrunjel din: făină, sare, ulei, drojdie, gălbenuş, caşcaval, şuncă, pătrunjel.
Ingrediente:
- 300 g făina
- sare
- 1 lingură ulei
- 1/2 cub drojdie
- 1 gălbenuş
- 3 felii caşcaval
- 3 felii şuncă
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Amesteci făina, sarea, uleiul şi drojdia, faci un golîn mijloc şi pui 110 ml apă călduţă.
Frămânţi bine şi formezi o „mingiuţă” de aluat pe care o laşi deoparte 30 de minute.
Tai aluatul în 3 bucăţi pe care le întinzi în forme rotunde.
Pui pe jumătatea fiecărei., turte câte o felie de caşcaval şi de şuncă şi pătrunjel tocat, le îndoi şi le aşezi într-o tavă.
Ungi cu gălbenuş şi le bagi în cuptorul încjfis cam 15-20 de minute.
Turte cu cascaval, sunca si patrunjel
Pofta buna!
Arata bine turtele astea