Turte cu ciuperci

Printeaza

Turte cu ciuperci din: ciuperci, bere, faina, ou, praf de copt, frunze de dafin, ardei, chimen, ulei, sare si arpagic.

Ingrediente:Turte_cu_ciuperci

  • 100 g ciuperci (proaspete sau uscate, inmuiate anterior in apa)
  • 100 ml bere
  • 2-3 linguri faina
  • 1 ou
  • 1 varf de praf de copt
  • 3 frunze de dafin
  • 8 ardei intregi
  • 1/2 lingurita chimen
  • ulei
  • sare
  • arpagic sau patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt ciupercile şi se fierb până când se în­moaie, cu ardeii, chimenul şi frunzele de dafin. Se scot ar­deii şi frunzele de dafin, se scurg ciupercile de apă şi se lasă să se usuce.

Se bate oul cu berea, o lingură de ulei, făina şi praful de copt. Se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă un aluat de clătite.

Se adaugă ciupercile şi se omogenizează. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc turtele. Se presară verdeţuri tocate şi se servesc cu salată verde sau salată de roşii.

Turte cu ciuperci

Turte_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • retete cu arpagic

2 comentarii

  1. Turtele astea sunt un fel de placinte, ai

  2. PAI, NU E BINE! CIUPERCI DA! INSA BEREA SI OUL, NU-S LA LOC POTRIVIT!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.