Turte cu spanac, ardei si ceapa verde
PrinteazaTurte cu spanac, ardei si ceapa verde din: faina, praf de copt, sare, ulei, apa calduta, ceapa verde, busuioc verde, frnze de spanac, ardei gras.
Ingrediente:
- 500 g făină
- 1 linguriţă praf de copt
- sare
- 3 linguri ulei
- 250 ml apă călduţă
- 2 fire ceapă verde
- busuioc verde
- 1 mână frunze spanac
- 1 ardei gras
Mod de preparare:
Amesteci într-un vas făina, praful de copt şi sarea. Torni, în fir subţire, uleiul şi apa, frămânţi şi încorporezi ceapa verde tocată, frunzele de spanac rupte bucăţi, ardeiul tăiat cubuleţe şi busuiocul mărunţit, după gust.
Aluatul obţinut îl laşi să respire. Incingi forma de waffe, întinzi coca şi tai pătrate pe care le pui în formă şi le ţii pe foc până se fac. Le serveşti calde.
Turte cu spanac, ardei si ceapa verde
Pofta buna!