Turte din morcov si mazare din: mazare uscata, cartof, ceapa, morcov, dafin, boabe de mustar, sare, boia de ardei dulce, faina de secara, marar uscat, fulgi de ovaz.
Ingrediente:
100 g de mazare uscata
20 g de cartof
50 g de ceapa
350 g de morcov
1 frunza de dafin
1 lingurita de boabe de mustar
sare
boia de ardei dulce
2-3 linguri de faina integrala de secara
1 lingurita de marar uscat
100 g de fulgi de ovaz
Mod de preparare:
Mazarea si boabele de mustar se lasa peste noapte la inmuiat.
Apoi se pun intr-un blender impreuna cu cele 350 g de morcov ras pe razatoarea mica, 20 g de cartof ras, 50 g de ceapa, tocata marunt si condimentele, dafin maruntit, sare, boia de ardei, marar uscat.
Se adauga si un pic de apa, atat cat sa se obtina un aluat, nu prea moale si se mixeaza in blender.
Din aluat se formeaza turte, care se dau prin fulgii de ovaz, dupa care se pun turtele in deshidrator pentru cateva ore.
Turte din cartofi din: cartofi, faina, drojdie, ulei, zahar, margarina, magiun, nuci. Ingrediente: 800 g cartofi fierţi 300 g făină 7 g drojdie 50 ml ulei 1-2 linguri zahăr 1 praf de sare margarină, după gust 200 g magiun de prune nuci Mod de preparare: Pisezi bine cartofii şi îi amesteci treptat cu făina, […]
Turte mexicane din: tortilla, crema de branza, carne, ceapa, cascaval, ciuperci. Ingrediente: 4 foi tortilla 125 g cremă de brânză 2 linguri sos de roşii 375 g carne tocată de vită un fir ceapă verde tocată 100 g caşcaval ras 4 linguri ciuperci conservate Mod de preparare: Carnea de vită se rumeneşte în tigaie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.