Turte din peşte
PrinteazaTurte din peşte din: sardele in sos tomat, cartofi, ceapa verde, zeama de lamaie, ulei, patrunjel, sare si piper.
- 3 conserve de sardele in sos tomat
- 7 cartofi
- 4 fire de ceapa verde
- zeama de lamaie
- ulei
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti cartofii de coajă şi îi fierbi în apă cu sare. După ce au fiert, îi scurgi, îi pasezi şi îi amesteci cu sardelele scurse, 2 linguri cu sos din conservă şi ceapa verde tocată foarte mărunt. Potriveşti gustul de sare şi de piper. Amesteci foarte bine, răstorni pe o suprafaţă presărată cu făină.
Formezi o turtă cu o grosime de 2-3 cm pe care o tai în triunghiuri. Prăjeşti turtele de peşte în ulei încins pe ambele părţi. Le scurgi, adaugi zeamă de lămâie şi pătrunjel tocat mărunt. Serveşti turtele de peşte cu fasole verde fiartă.
Turte din peşte
Pofta buna!