Turte din peşte

Printeaza

Turte din peşte din: sardele in sos tomat, cartofi, ceapa verde, zeama de lamaie, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Turte_din_peste

  • 3 conserve de sardele in sos tomat
  • 7 cartofi
  • 4 fire de ceapa verde
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti cartofii de coajă şi îi fierbi în apă cu sare. După ce au fiert, îi scurgi, îi pasezi şi îi amesteci cu sardelele scurse, 2 linguri cu sos din conservă şi ceapa verde toca­tă foarte mărunt. Potriveşti gus­tul de sare şi de piper. Amesteci foarte bine, răstorni pe o suprafaţă presărată cu făină.

Formezi o turtă cu o grosime de 2-3 cm pe care o tai în triunghiuri. Prăjeşti turtele de peşte în ulei încins pe ambele părţi. Le scurgi, adaugi zeamă de lămâie şi pătrunjel tocat mărunt. Serveşti turtele de peşte cu fasole verde fiartă.

Turte din peşte

Turte_din_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.