Turte din susan

Printeaza

Turte din susan din: susan, seminte de floarea-soarelui, alune de padure, alune de pamant, stafide, fulgi de ovaz.

Ingrediente:

  • 7 lg. susan
  • 3 lg. seminte de floarea-soarelui
  • 2 lg. alune de padure
  • 2 lg. alune de pamant
  • 5 lg. stafide
  • 3 lg. fulgi de ovaz

 

Mod de preparare:

In afara de susan, fulgii de ovaz si semintele de floarea-soarelui celelalte ingrediente se rasnesc. Stafidele se rasnesc separat si se incorporeaza in ingredientele uscate, amestecate bine.

Se framanta cu mainile pana se obtine un aluat cleios/sfaramicios care se strange in maini si se modeleaza dupa preferinte.

Eu am impartit compozitia in 2 si din fiecare am format cate un sul din care am taiat felii. Feliile le-am lasat peste noapte la uscat.. pe o sita.

Nu este obligatoriu sa le lasati la uscat.. dar eu le-am vrut putin mai tari.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Desert Iceberg

Desert Iceberg – Răcoritor, Delicat și Perfect. Acest desert spectaculos îmbină texturi și arome într-un mod armonios, având o bază de cremă delicată, fructe proaspete și o crustă crocantă de bezea. Desertul este ideal pentru evenimente speciale sau ocazii festive, dar poate fi și o surpriză plăcută pentru o cină rafinată în familie. Fie că […]

Porumbel cu sos de lamaie si capere

Porumbel cu sos de lamaie si capere – un preparat care îmbină eleganța cărnii fine de porumbel cu prospețimea acidă a lămâii și gustul distinctiv al caperelor. Această rețetă, ideală pentru ocazii speciale, este perfectă pentru cei care doresc să aducă pe masă o combinație rafinată de arome, oferind o experiență culinară deosebită. Timp de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.