Turte mexicane

Printeaza

Turte mexicane din: tortilla, crema de branza, carne, ceapa, cascaval, ciuperci.

Ingrediente:Turte mexicane

  • 4 foi tortilla
  • 125 g cremă de brânză
  • 2 linguri sos de roşii
  • 375 g carne tocată de vită
  • un fir ceapă verde tocată
  • 100 g caşcaval ras
  • 4 linguri ciuperci conservate

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se rumeneşte în tigaie fără grăsime, amestecând mereu. Se amestecă crema de brânză cu sosul de roşii şi se întinde pe fiecare foaie de tortilla.

Se pun ciupercile mărunţite, carnea tocată, ceapa verde şi caşcavalul. Se pliază în două, se rumenesc în tigaie sau pe grătar timp de 2 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.