Turte oltenesti

Printeaza

Turte oltenesti

Turte oltenesti

Ingrediente:

  • 250 g făină integrală
  • 250 g tărâţe de grâu
  • sare
  • apă cât cuprinde aluatul

 

Mod de preparare:

Se cerne făina, se frământă cu apă şi sare, apoi coca rezultată se împarte în bucăţi cât pum­nul, care se turtesc şi se îngroapă în spuză, unde se lasă până prind coajă.

Când sunt coapte, se scot din spuză şi se scutură bine, ca să cadă arsura.

 

Turte oltenesti

Turte oltenesti.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.