Turte ţărăneşti

Printeaza

Turte taranesti din: faina, drojdie, apa.

Ingrediente:

  • 1/2 kg făină
  • drojdie cât un­ghia de la degetul mare
  • 1 lingură zahăr apă călduţă

 

 

Mod de preparare:

Turte ţărăneşti: Desfaci drojdia cu un pic de apă călduţă şi apoi o adaugi în făina cernută, adaugi sare, zahărul şi apă călduţă.

Frămânţi un aluat potrivit de tare pe care îl laşi la crescut 30 de minute.

Intinzi apoi foi potrivit de groase pe care le poţi coace ori în tigaie, ori pe plită.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • turte taranesti
  • turte in tigaie

2 comentarii

  1. turte ca la bunica acasa

  2. Foarte bune turtele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.