Turtite de bob

Printeaza

Turtite de bob din: bob, ceapa, usturoi, boia, patrunjel, bicarbonat, chimen, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1/2 kg de bob uscat
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 legături de pătrunjel
  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • chimen
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bobul se lasă la înmuiat 24 de ore, se curăţă de coajă şi miezul se dă prin maşina de tocat.

Se mai toacă o dată împreună cu ceapa, usturoiul şi pătrunjelul.

Se amestecă bine, se adaugă condi­mentele, bicarbonatul şi se lasă la frigider câteva ore.

Se fac turtite, care se prăjesc în ulei încins.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.