Turtite de dovlecei

Printeaza

Turtite de dovlecei din: oua, ceapa, scortisoara, patrunjel, cumin, sare, piper, ulei, faina.

Ingrediente:Turtite de dovlecei

  • 3 ouă
  • 1 ceapă tocată
  • nucşoară măcinată
  • scorţişoară măcinată
  • 1 legătură pătrunjel tocat
  • cumin
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • 4 linguri făină

 

Mod de preparare:

Se amestecă miezul de dovlecei cu ouăle, usturoiul, ceapă, nucşoară, pătrunjel verde, scorţişoară, condimente şi se mixează.

La final se adaugă făina, astfel încât să rezulte un aluat de clătite mai gros.

Se ia cu lingura câte o porţie de compoziţie şi se coace în ulei încins, ca o clătită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.