Tuslama delicioasa

Printeaza

Tuslama delicioasa din: picioare de vaca, picioare de vitel, mujdei de usturoi, sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Tuslama delicioasa

  • 2 picioare de vacă
  • 5 picioare de vitei
  • mujdei de usturoi
  • sare

Mod de preparare:

Spălăm bine picioarele de vacă şi de viţel, desfacem copita de pe os. Tăiem în două fiecare picior şi le punem pe toate într-o oală cu apă rece. Aşezăm oala la foc mare şi cînd începe să clo­cotească zeama, luăm spuma. Tuslamaua se fierbe mult.

Se prepară începînd din ajun şi se fierbe pînă cînd apa scade mult, iar zeama ajunge ca o gelatină sub­ţire. Adăugăm sarea. Tuslamaua este gata cînd carnea se desface de pe oase.

Servim numai carnea, scurgem zeama ge­latinoasă peste ea şi dăm alături mujdei de usturoi.

In loc de picioare de viţel se pot fierbe picioare de porc.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tuslama de porc
  • https://www restaurantedelux ro/tuslama-delicioasa html

1 comentariu

  1. M-ati facut curioasa cu reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.