Tuslama delicioasa
PrinteazaTuslama delicioasa din: picioare de vaca, picioare de vitel, mujdei de usturoi, sare.
Poate te intereseaza si:
- Tuslama cu carne de vita
- Tuslama cu burta de vita
- Tuslama cu uger cu garnitură de sote de legume
- Tuslama
- 2 picioare de vacă
- 5 picioare de vitei
- mujdei de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Spălăm bine picioarele de vacă şi de viţel, desfacem copita de pe os. Tăiem în două fiecare picior şi le punem pe toate într-o oală cu apă rece. Aşezăm oala la foc mare şi cînd începe să clocotească zeama, luăm spuma. Tuslamaua se fierbe mult.
Se prepară începînd din ajun şi se fierbe pînă cînd apa scade mult, iar zeama ajunge ca o gelatină subţire. Adăugăm sarea. Tuslamaua este gata cînd carnea se desface de pe oase.
Servim numai carnea, scurgem zeama gelatinoasă peste ea şi dăm alături mujdei de usturoi.
In loc de picioare de viţel se pot fierbe picioare de porc.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tuslama de porc
- https://www restaurantedelux ro/tuslama-delicioasa html
M-ati facut curioasa cu reteta asta.