Tuslama regala I
PrinteazaTuslama regala
- 2,5 kg de burtă
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 căpăţână de usturoi
- 1 rădăcină de hrean
- boabe de piper
- sare
- delicat după gust
Mod de preparare:
Burta se spală bine, se taie bucăţi şi se pune la fiert cu apă, sare, boabe de piper, ceapă, morcov, după care se fierbe timp de patru până la şase ore.
După ce a fiert, se taie fâşii mai mari decât tăiţeii de casăşi se pune într-o cratiţă la călit cu ulei şi o ceapă.
După ce s-au călit, se adaugă hreanul ras pe răzătoarea micăşi usturoiul bătut şi amestecat cu sare şi ulei.
Punem apoi peste burtăşi lăsăm să dea un clocot, apoi se poate servi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tuslama regala