Tuslama

Printeaza

Tuslama

Tuslama

Ingrediente:

  • 1 kg burtă
  • 1 picior de viţel
  • 6-7 căţei de usturoi
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare

Preparare:

Curăţă burta, spal-o în mai multe ape reci, după care pune-o la fiert în apă cu un praf de sare.

Separat, fierbe piciorul de viţel, tot în apă cu sare. Pentru un gust mai bun poţi adăuga un morcov, ardei gras şi o ceapă întreagă.

După ce carnea s-a desprins de pe os, taie-o în fâşii.

Amestec-o apoi cu burta tăiată bucăţele. Separat, zdrobeşte usturoiul şi freacă-l bine cu sare şi ulei.

Adaugă treptat apă şi toarnă mujdeiul peste carne. Serveşte cu mămăliguţă.

Tuslama

Tuslama

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.