Uger cu masline

Printeaza

 Uger cu masline

Ingrediente:Uger cu masline

  • 800 g uger de vacă
  • zarzavat de supă
  • 2 cepe
  • 200 g măsline
  • 60 g făină
  • 2 linguri de bulion pastă
  • 1/2 lămaie

 

Mod de preparare:

Ugerul se spală şi se fierbe în apă cu sare şi cu o ceapă. Separat se că­leşte făina cu zarzavatul şi ceapa tăiate şi se sting cu bulionul diluat cu zeama de la uger.

Se fierbe sosul şi se strecoară peste ugerul tăiat felii. Se adaugă măslinele fără samburi care în prealabil au fost fierte separat, apoi se pun feliile de lămîie fără coajă şi se mai fierb 10-15 minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Serios? Se gateste uger de vaca?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.