Clatite cu umplutura de branza dulce din: faina, ou, lapte, sare, lamaie, branza, zahar, smantana, ulei. Ingrediente: 12 linguri cu făină 1 ou 750 ml lapte crud sau apă minerală sare coajă de lămâie 300 g brânză de vaci zahăr tos smântână 1 lingură cu ulei Mod de preparare: Faceţi clătite din ou, faină, […]
Umplutura cu branza de oaie
PrinteazaUmplutura cu branza de oaie din: branza de oaie, gris, faina, oua, zahar tos.
Ingrediente:
- 1 kg brânză de oaie
- 250 g griş
- 100 g făină
- 4 ouă
- 200 g zahăr tos
Mod de preparare:
Frămânţi bine brânza şi adaugi grisul fiert şi răcit, făina, ouăle întregi şi zahărul.
Amesteci toate ingredientele foarte bine.
Poftă bună!
Umplutura cu branza de oaie
Clatite cu umplutura de branza dulce
Rulada de spanac cu umplutura de branza
Rulada de spanac cu umplutura de branza din: spanac, oua, cascaval, faina, praf de copt, sare, branza de vaci, usturoi, smantana, sunca. Ingrediente: pentru aluatul de spanac: 400 g spanac 5 oua 50 g cascaval 3 linguri faina un varf de cutit praf de copt un praf sare pentru umplutura de branza: 150 g branza […]
Rulada de curcan cu umplutura de branza
Rulada de curcan cu umplutura de branza din: piept de curcan, otet, ulei de masline, sare, piper macinat, cimbru, patrunjel, ceapa, pesmet, galbenus de ou, crema de branza, supa de pui, vin, smantana, mustar, amidon, cartofi, sparanghel alb, sparanghel verde, ciuperci, mazare, unt. Ingrediente: 1 1/2 kg piept de curcan (pentru rulada) 1 lingura otet […]
Clatite cu dovlecel si umplutura de branza
Clatite cu dovlecel si umplutura de branza din: dovlecel, oua, lapte, faina, sare, marar, unt, ulei, cascaval. Ingrediente: 1 dovlecel de dimensiune medie 2 oua 200 ml lapte 1 cescuta faina sare piper 1 legatura mica marar 1 lingurita unt 3 linguri ulei pentru tigaie 200 g branza sau cascaval ras Mod de preparare: […]
Pui pane cu umplutură de branză
O reteta de pui pane cu umplutura de branza din: piept de pui, branza degresata, pesmet, galbenus, maghiran, piper negru, faina alba, albus, boia si patrunjel. Ingrediente: 4 piepţi de pui, dezosaţi şi fără piele, de aproximativ 175 g fiecare pentru umplutură: 100 g cremă de brânză degresată 15 g pesmet alb 1 gălbenuş 2 […]
Pofta buna!
Interesant.