Umplutură de carne fiartă

Printeaza

Umplutură de carne fiartă

Ingrediente:

  • 200 g carne fiartă
  • 50 g de unt
  • bulion de roşii pentru culoare
  • 1/2 de ceapă
  • zeamă de carne
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

 

Umplutură de carne fiartă: Scoatem din zeamă carnea fiartă, o lă­săm să se răcească şi o trecem prin ma­şină.

Apoi prăjim în tigaie ceapă tăiată mărunt, adăugăm bulion de roşii, punem carnea fiartă tocată şi prăjim totul pînă se rumeneşte carnea.

Turnăm zeamă de carne pînă. Presărăm sare şi piper. Adăugăm, după gust, ouă răscoapte, tocate.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.