Umplutura de castane pentru curcan

Printeaza

Umplutura de castane pentru curcan din: unt, galbenuse, zahar, miez de paine, lapte, pesmet si castane.

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • două gălbenuşe
  • două linguri de zahăr
  • puţin miez de pâine cât o nucă
  • o ceaşca de lapte
  • 10 g pesmet
  • 250 g castane

 

Mod de preparare:

Umplutura de castane pentru curcan: freacă untul, se adugă gălbenuşurile peste unt, zahărul, miezul de pâine înmuiat în lapte dulce, pesmetul, albuşele spumă şi castanele, se dă totul prin maşină sau se rupe. Se umple curcanul şi se dă la fript.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Sarmale de Post Aromate cu Bulgur și Ciuperci – Deliciul Vegetarian

Sarmale de Post Aromate cu Bulgur și Ciuperci – Deliciul Vegetarian din: varza, bulgur, ciuperci, morcov, ceapa, usturoi, ulei de masline, cimbru, boia de ardei, sare, piper. Descoperiți o rețetă nouă de sarmale de post, unde bulgurul nutritiv și ciupercile aromate se întâlnesc pentru a crea o experiență culinară de neuitat, perfectă pentru post sau […]

Remedii naturiste cu vinete

Remedii naturiste cu vinete. Vinetele sunt legume versatile ce pot fi utilizate în diverse remedii naturiste, datorită conținutului lor bogat în vitamine, minerale și fibre. De exemplu, consumul de vinete poate ajuta la menținerea sănătății inimii, reducerea colesterolului și îmbunătățirea digestiei. Iată câteva remedii naturiste simple pe care le puteți încerca acasă: Suc de vinete […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.