Umplutura de ciocolata

Printeaza

 Umplutura de ciocolata

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 125 g zahăr
  • 2 linguri cu vârf de cacao
  • câteva nuci sfărâmate
  • esenţă de rom şi de vanilie
  • o bucăţică mică de drojdie
  • 25 g de unt

 

Mod de preparare:

Umplutura de ciocolata: Freci bine untul, gălbenuşurile, zahărul şi drojdia ca să-ţi iasă o cremă, apoi adaugi cacaua, albuşurile bătute spumă şi nucile măcinate.

Ungi cu ulei o tavă pentru pască, o tapetezi cu făină, apoi torni 3 sferturi din aluatul preparat după reţeta de mai sus.

Pui crema, apoi cu lingura aşezi pe mar­gine aluatul rămas. O ungi cu gălbenuş frecat cu zahăr şi esenţă de vanilie, apoi dai la cuptor.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.