Legume la Grătar cu Oregano din: vinete, ardei, dovlecei, ulei de masline, oregano, sare, piper, suc de lamaie. Această rețetă delicioasă și sănătoasă îmbină vinete, ardei și dovlecei, toate marinate și gătite la grătar pentru un gust de neuitat. Ingrediente: 2 vinete, feliate subțire 2 ardei roșii, tăiați pe jumătate și curățați 2 dovlecei, feliați […]
Umplutură de ciuperci prajite
PrinteazaUmplutură de ciuperci prajite din: ciuperci, ceapa, ulei, faina, zeama de carne, smantana, sare.
Ingrediente:
- 5 ciuperci
- 1 ceapă
- 1 lingură ulei
- 1 lingură făină
- putină zeamă de carne sau lapte
- 1 lingură smîntînă
- sare
Mod de preparare:
Umplutură de ciuperci prajite: Curăţăm şi spălăm ciupercile apoi le prăjim în ulei. Cînd sînt aproape gata, adăugăm o ceapă tocată şi o prăjim împreună cu ciupercile.
Separat luăm o lingură de făină, turnăm zeamă de carne sau lapte, amestecînd pe foc pînă se leagă puţin compoziţia.
Tocăm cît mai mărunt ciupercile prăjite şi amestecăm totul. Dacă această umplutură este prea tare, adăugăm o lingură de smîntînă.
Poftă bună!
Curry de Linte Verde din: linte verde, ulei vegetal, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei iute, turmeric, coariandru, chimen, garam masala, rosii, supa, sare, coriandru ExPerfect pentru vegetarieni sau pentru cei care caută o opțiune de masă sănătoasă și satisfăcătoare, acest curry este o alegere excelentă. Cu gustul său profund și textura sa reconfortantă, acest curry promite […]