Umplutură de carne crudă
PrinteazaUmplutură de carne crudă
- 400 g carne
- 100 g grăsime de la rinichi
- 2 cepe
- 50—60 g slănină (afumată)
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- miez de pîine
- zeamă de carne (apă ori gheaţă pisată)
- sare
- piper după gust
Mod de preparare:
Alegem carne macră de vacă (partea cea mai bună este capacul), o tăiem bucăţi, împreună cu grăsimea de la rinichi curăţată de pieliţe şi tăiată de asemenea în bucăţi.
Pregătim ceapă prăjită, miezul de la o bucată de franzelă de patru degete, slănină afumată, mărar, pătrunjel, sare şi piper, după gust.
Apoi trecem carnea împreună cu toate aceste produse prin maşină, frămîntăm bine şi adăugăm puţină zeamă de carne (apă s-au gheaţă pisată).
Poftă bună!