Umplutură de carne crudă

Printeaza

Umplutură de carne crudă

Ingrediente:Umplutură de carne crudă

  • 400 g carne
  • 100 g grăsime de la rinichi
  • 2 cepe
  • 50—60 g slănină (afumată)
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • miez de pîine
  • zeamă de carne (apă ori gheaţă pisată)
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Alegem carne macră de vacă (partea cea mai bună este capacul), o tăiem bu­căţi, împreună cu grăsimea de la rinichi curăţată de pieliţe şi tăiată de asemenea în bucăţi.

Pregătim ceapă prăjită, miezul de la o bucată de franzelă de patru degete, slă­nină afumată, mărar, pătrunjel, sare şi piper, după gust.

Apoi trecem carnea îm­preună cu toate aceste produse prin ma­şină, frămîntăm bine şi adăugăm puţină zeamă de carne (apă s-au gheaţă pisată).

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.