Umplutură de ciuperci

Printeaza

Umplutură de ciuperci

Ingrediente:Umplutură de ciuperci

  • 5 ciuperci albe
  • 1 lingură ulei
  • zeamă de lămaie
  • piper
  • sare
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Curăţăm, spălăm şi fierbem ciupercile în apă clocotită cu sare.

Le scoatem şi le lăsăm să se răcească, apoi le tăiem mai subţiri decît tăiţeii, sau în cuburi.

Adău­găm ulei, zeamă de lămîie, piper, sare şi pătrunjel tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.