Umplutură de mere I

Printeaza

Umplutură de mere I

Ingrediente:Umplutură de mere I

  • 1 kg mere
  • 200 g zahăr
  • coajă de lămîie
  • scorţişoară
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Se aleg mere acrişoare, se curăţă de coajă, se taie în felii subţiri şi se pun la foc împreună cu zahărul şi puţină apă, într-o crăticioară smălţuită.

Se lasă să fiarbă pînă scad şi se leagă puţin. Se adaugă coajă de lămîie, scorţişoară şi vanilie după gust. Această umplutură se întrebuinţează la preparatele gata coapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.