Umplutură de mere II

Printeaza

Umplutură de mere II

Ingrediente:Umplutură de mere

  • 1 kg mere
  • 200 g zahăr
  • 100 g pesmet fin
  • coajă de lă­mîie
  • vanilie
  • scorţişoară

 

Mod de preparare:

Se curăţă merele şi se taie în felii subţiri. Se adaugă zahărul, pesmetul, coaja de lămîie, vanilia şi scorţişoara după gust.

Intrucît această umplutură este în stare crudă, se foloseşte la umplerea preparatelor care urmează a fi coapte la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.