Umplutură de nuci

Printeaza

Umplutură de nuci din: nuci, pesmet, zahar, apa, rom, coaja de lamaie, scortisoara.

Ingrediente:

  • 200 g nuci
  • 800 g pesmet alb fin
  • 200 g zahăr
  • 400 g apă
  • 1 lingură rom
  • coajă de lămîie
  • scorţişoară

 

Mod de preparare:

Umplutură de nuci: Se curăţă şi se trec prin maşină nucile.

Se adaugă pes­metul, se amestecă bine şi se opăresc cu un sirop preparat din zahăr şi apă.

Se adaugă rom, coajă de lămîie şi scorţi­şoară după gust. Se întrebuinţează la umplerea preparatelor gata coapte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.