Friptură de Rață cu Portocală și Ghimbir din: piept de rata, sare, piper, portocala, ghimbir, usturoi, vin, miere, sos de soia, otet balsamic, ulei de masline. Pătrundeți în esența bucătăriei fusion cu această rețetă sofisticată care combină rafinamentul culinar francez cu notele vibrante ale ingredientelor asiatice. Această rețetă aduce laolaltă dulceața portocalelor și picăntura ghimbirului, […]
Umplutură de ouă picantă
PrinteazaUmplutură de ouă picantă din: oua rascoapte, ulei, castravete, patrunjel, otet, oua.
Ingrediente:
- 3—4 ouă răscoapte
- 1/4 l ulei
- 1 castravete mic în oţet
- pătrunjel
- oţet
- 2 ouă
Mod de preparare:
Umplutură de ouă picantă: Tocăm împreună 3—4 ouă răscoapte, pătrunjel, o bucăţică de castravete murat în oţet, sare şi piper.
Pregătim o maioneză din 1—2 ouă şi 1 lingură muştar, cu 1/4 l ulei.
Turnăm o lingură de oţet şi adăugăm tocătura de ouă amestecînd pînă cînd umplutura se ţine de lingură.
Dacă avem, putem adăuga cîteva gîturi de raci tăiate mărunt.
Poftă bună!
Supă Tom Yum cu Lemongrass: O Călătorie Culinară în Inima Thailandei
Supă Tom Yum cu Lemongrass: O Călătorie Culinară în Inima Thailandei din: supa de pui, fructe de mare, lemongrass, kaffir lime, rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei iute, suc de lamaie, sos de peste, zahar de palmier, coriandru, sare. Descoperiți esența bucătăriei thailandeze cu această rețetă autentică de Supă Tom Yum cu Lemongrass, o supă […]