Umplutură de ouă picantă

Printeaza

Umplutură de ouă picantă din: oua rascoapte, ulei, castravete, patrunjel, otet, oua.

Ingrediente:

  • 3—4 ouă răscoapte
  • 1/4 l ulei
  • 1 castravete mic în oţet
  • pătrunjel
  • oţet
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Umplutură de ouă picantă: Tocăm împreună 3—4 ouă răscoapte, pătrunjel, o bucăţică de castravete murat în oţet, sare şi piper.

Pregătim o maioneză din 1—2 ouă şi 1 lingură muştar, cu 1/4 l ulei.

Turnăm o lingură de oţet şi adăugăm tocătura de ouă amestecînd pînă cînd umplutura se ţine de lingură.

Dacă avem, putem adău­ga cîteva gîturi de raci tăiate mărunt.

 

Poftă bună!

 

 

 

Friptură de Rață cu Portocală și Ghimbir

Friptură de Rață cu Portocală și Ghimbir din: piept de rata, sare, piper, portocala, ghimbir, usturoi, vin, miere, sos de soia, otet balsamic, ulei de masline. Pătrundeți în esența bucătăriei fusion cu această rețetă sofisticată care combină rafinamentul culinar francez cu notele vibrante ale ingredientelor asiatice. Această rețetă aduce laolaltă dulceața portocalelor și picăntura ghimbirului, […]

Supă Tom Yum cu Lemongrass: O Călătorie Culinară în Inima Thailandei

Supă Tom Yum cu Lemongrass: O Călătorie Culinară în Inima Thailandei din: supa de pui, fructe de mare, lemongrass, kaffir lime, rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei iute, suc de lamaie, sos de peste, zahar de palmier, coriandru, sare. Descoperiți esența bucătăriei thailandeze cu această rețetă autentică de Supă Tom Yum cu Lemongrass, o supă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.