Umplutura picanta

Printeaza

Umplutura picanta din: rasol de vita, ceapa, albitura, morcovi, suc de rosii, ardei copti, ardei iuti, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Umplutura picanta

  • 1,5 kg rasol de vită

Pentru supa:

  • 1-2 cepe
  • 2-3 bucăţi de albitură
  • 2-3 morcovi

Pentru umplutura:

  • 100 ml suc de roşii
  • 8-9 ardei (gogoşari) copţi
  • 1-2 ardei iuţi sau chili
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune rasolul la fiert în 31 de apă clocotită cu un praf de sare. la spuma când este cazul. Adaugă legumele curăţate şi lasă-le pe foc domol. Strecoară supa şi procedează mai departe după plac: cu tăiţei sau găluşte.

Mărunţeşte carnea fiartă. La fel procedează cu ardeii capia, dar şi cu cel iute şi amestecă totul cu grijă.

Adaugă sare şi piper, leag-o cu puţin suc de roşii şi pune pătrunjel tocat mărunt.

Foloseşte umplutura pentru omletă, ruladă din piept de pui, clătite servite la antreu sau chiar într-o lasagna.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.