Unt prăjit

Printeaza

Unt prăjit

Ingrediente:Unt prăjit

  • 200 g unt
  • 1/2 pahar oţet
  • 1 legătură pătrunjel ver­de
  • mărar

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă acoperită fierbem oţet de vin cu un fir de mărar. Alături, într-o ti­gaie, rumenim o bucată de unt.

Cînd un­tul se înroşeşte, îl amestecăm cu pă­trunjel verde tocat mărunt şi îl mai pră­jim puţin.

Turnăm oţetul clocotit şi lă­săm să dea un clocot împreună.

Acest unt îl servim fierbinte mai ales la peşte prăjit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.