Untura si jumari cu lapte si cartofi

Printeaza

 Untura si jumari cu lapte si cartofi

Tai slănina în bucăţele cât jumătate de palmă, o pun în cazan la foc şi adaugi circa 1 l de apă. Când începe să se to­pească, torni 1/2 l de lapte şi adaugi 8-10 cartofi curăţaţi.

După ce s-a topit bine slănina, untura rămâne albă, iar jumările devin crocante şi au un aspect rumen, plăcut. Strecor apoi jumările, le pun în borcane, le acopăr cu untură şi le aşez într-un loc răcoros. La fel procedez şi cu untura rămasă.

Untura si jumari cu lapte si cartofi

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • jumari cu lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.