Urda cu verdeturi
PrinteazaO reteta de urda cu verdeturi din: verdeturi, urda, unt, smantana, oua, sare si piper.
- 1 kg verdeturi: leurda, spanac, macris, stevie, frunze de ceapa verde, loboda verde, usturoi verde etc)
- 300 g urda
- 2 linguri unt sau ulei
- 150 ml smantana sau iaurt
- 4 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeti verdeturile in apa cu sare, lasati-le la racit, apoi tocati-le marunt. Topiti untul, adaugati urda si tineti vasul la foc mic, amestecand incontinuu. Cand urda incepe sa se topeasca, adaugati verdeturile tocate, ouale batute cu smantana, sare si piper, dupa plac.
Puneti vasul la cuptor pana cand amestecul se intareste si incepe sa se rumeneasca. Se serveste cald sau rece, taiat felii.
Urda cu verdeturi
Pofta buna!