Urechi de porc sarate
PrinteazaUrechi de porc sarate
- 500 gr urechi de porc
- 2 cani apa
- 1cana otet
- 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile
- 2 cepe taiate fin
- 3 catei usturoi taiati fin
- 10 catei usturoi intregi
- 1 frunza de dafin
- piper
Mod de preparare:
Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert
si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare.
Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor.
Optional se adauga o lingurita de ulei.Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
Pofta buna!