Uscăţele ardeleneşti

Printeaza

Uscăţele ardeleneşti din: smantana, rom, oua, faina, drojdie, sare, zahar tos.

Ingrediente:Uscatele ardelenesti

  • 1 cana cu smantana
  • 3 linguri cu rom
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 lingurita cu drojdie
  • sare
  • 1 lingura cu zahar tos

 

Mod de preparare:

Frământaţi un aluat tare din: făină, ouă, rom, smântână şi drojdie frecată cu zahăr şi 1/2 linguriţă cu sare.

Frământaţi aluatul 1-2 min. întindeţi foaie, tăiaţi rotunduri cu un pahar, daţi la cuptor 30 min.

Serviţi calde sau reci, pudrate cu zahăr farin.

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.