Uscatele cu susan

Printeaza

Uscatele cu susan din: faina, zahar, susan, apa, ulei.

Ingrediente:

  • 100 g făină
  • 30 g zahăr tos
  • 30 g susan
  • 3 linguri apă
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Uscatele cu susan: Frămânţi făina cu apă, zahăr şi susan şi obţii un aluat pe care îl întinzi în foaie sub­ţire.

Tai romburi mici, pe care le prăjeşti în ulei încins până devin crocante. Au un gust foarte plăcut.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.