Vaca cu sos

Printeaza

Vaca cu sos din: carne de vaca, ulei, lamai,sofran, piper, sare.

Ingrediente:Vaca cu sos

  • 1 kg carne de vacă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 lamai
  • şofran
  • piper şi sare, după gust

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în bucăţi potrivite şi se prăjeşte, pe ambele feţe, în ulei bine încins.

Se adaugă trei pahare cu apă caldă, piper, sare şi şofran.

Se lasă la foc mic până când sosul scade suficient.

Se serveşte cu suc de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Friptură de vacă cu garnitură de măcriş şi sos pesto cu chili şi alune

Friptură de vacă cu garnitură de măcriş şi sos pesto cu chili şi alune

O reteta delicioasa de friptura de vaca cu:alune de padure, chili rosu, macris, ulei de masline, otet balsamic. Ingrediente: 50g de alune de pădure 1 chili roşu, curăţat de seminţe şi tăiat 85g măcriş de baltă 11/2 lingură ulei de măsline, plus extra pentru grătar 3 lingurite de oţet balsamic 2 fleici, în jur de […]

 

Friptura de vacă in sos de vin

Friptura de vacă in sos de vin

Friptura de vacă in sos de vin Ingrediente: 1 kg came de vacă fără os 2 linguri grăsime 2 cepe (de mărime mijlocie) 1 morcov 1 foaie de dafin piper boabe 1 crenguţă de cimbru 3 căţei de usturoi 1 pahar de vin alb sare   Mod de preparare: Carnea spălată o cureţi de pieliţe, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.