Salată de Vânat cu Dressing de Fructe și Nuci din: carne de vanat, frunze de salata verde, fructe de padure, nuci, portocala, mar, ulei de masline, otet balsamic, miere, sare, piper. Salata de vânat cu dressing de fructe și nuci este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru cei care doresc să experimenteze aromele pădurii și […]
Vanat cu prune
PrinteazaVanat cu prune din: file de caprioara, ulei, prune, marmelada, bere, otet, ghimbir, sare, piper, coriandru, cuisoare.
- 400 g file de căprioară
- 4-5 linguri ulei de susan
- 150 g prune din conservă
- 125 ml fond de vânat (gata preparat)
- 3-4 linguri marmeladă de prune
- 3-4 linguri bere roşie
- 1 lingură oţet de vin roşu
- sare
- piper Cayenne
- praf de ghimbir, de cuişoare şi de coriandru
- 1/2 legătură frunze de coriandru
Mod de preparare:
Se taie carnea felii subţiri. Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc feliile cca 3-4 minute, amestecând continuu.
Se pun prunele într-o strecurătoare şi se lasă la scurs. Se amestecă cu carnea. Totul se stinge cu fondul de vânat.
Se adaugă marmelada de prune, berea roşie şi oţetul şi se lasă cca 6-8 minute la înăbuşit.
Se condimentează puternic cu sare, piper Cayenne, praf de ghimbir, de cuişoare şi praf de coriandru.
Se spală frunzele de coriandru, se scurg şi se taie mărunt.
Se aşază carnea pe farfurii şi se serveşte presărată cu frunze de coriandru.
Vanat cu prune
Pofta buna!
poate iti place si:
Sarmale Rustice cu Carne de Vânat – O Delicatesă Gastronomică Autentică
Sarmale Rustice cu Carne de Vânat – O Delicatesă Gastronomică Autentică din: foi de varza murata, carne de vanat, orez, ceapa, usturoi, ulei de masline, bulion de rosii, sare, piper, cimbru, marar, bacon, frunze de dafin. Explorați bogăția gusturilor tradiționale românești cu această rețetă autentică de Sarmale Rustice cu Carne de Vânat. Această delicatesă combină […]
Pofta buna!