Vanata umpluta cu mascarpone

Printeaza

Vanata umpluta cu mascarpone din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Vanata umpluta cu mascarpone

  • o vânătă
  • un castravete
  • un dovlecel
  • roşii
  • măsline
  • o ceapă mică
  • două linguri de mascarpone
  • două felii de brânză feta
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Tai vânătă pe jumătate, o scobeşti, o sărezi şi o întorci pe un şervet de hârtie. între timp, tai toate legumele cubulele, le stropeşti cu puţin ulei şi le condimentezi.

Amesteci mascarpone şi feta. Pui jumătăţile de vânătă într-o tavă unsă, le umpli cu amestecul de legume şi dai la cuptor până se rumenesc. Le scoti, adaugi cu linguriţa amestecul de brânză şi presari busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.