Vanata umpluta cu mascarpone
PrinteazaVanata umpluta cu mascarpone din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline.
- o vânătă
- un castravete
- un dovlecel
- roşii
- măsline
- o ceapă mică
- două linguri de mascarpone
- două felii de brânză feta
- busuioc verde
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Tai vânătă pe jumătate, o scobeşti, o sărezi şi o întorci pe un şervet de hârtie. între timp, tai toate legumele cubulele, le stropeşti cu puţin ulei şi le condimentezi.
Amesteci mascarpone şi feta. Pui jumătăţile de vânătă într-o tavă unsă, le umpli cu amestecul de legume şi dai la cuptor până se rumenesc. Le scoti, adaugi cu linguriţa amestecul de brânză şi presari busuioc.
Pofta buna!