Vanila cupcake cu glazura

Printeaza

Vanila cupcake cu glazura din: unt, zahar, cacao, oua, faina, lamaie, vanilie, stafide,  praf de copt, crema de branza, frisca.

Ingrediente:Vanila cupcake cu glazura

  • 110 g unt cu 82% grăsime
  • 110 zahăr cristal
  • 30 g cacao
  • 2 ouă
  • 110 g făină
  • răzătura de la 1 lămâie
  • 1 picătură de esenţă de vanilie
  • 50 g stafide macerate în suc de merişoare
  • 5 g praf de copt

Glazura de brânză:

  • 100 g unt cu 82% grăsime
  • 200 g cremă de brânză
  • 300 g frişcă bătută cu 35% grăsime

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se mixează untul cu zahărul până îşi schimbă culoarea; se adaugă ouăle unul câte unul, apoi restul materiilor prime. Se coc în forme 18-20 minute la 160°.

Se dau la rece.

Pentru glazură: se amestecă brânza cu untul moale (la temperatura camerei), apoi se pune frişca bătută, se omogenizează şi se dă la frigider o jumătate de oră. Se şpriţează deasupra brioşei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.