Varga beleş

Printeaza

500 g tăieţei îi fierbi în apă cu sare. Faci două foi din 300 g făină, 200 g margarină, 2 linguri zahăr pudră şi smântână cât cuprinde.

Umplutura: 1 kg brânză de vaci, 6 gălbenuşuri, 200 g zahăr pudră, 3 lin­guri smântână, 200 g stafide, vanilie, coajă de lămâie şi albuşurile bătute spumă.

Asezi o foaie in tava, pui umplutura, peste care pui taitei fierti si acoperi cu foaia urmatoare. Ungi cu galbenus si lasi sa se coaca la cuptor. Se serveste cu zahar pudra

Varga beleş

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!


Tăieţei cu ouă şi fructe de mare

Taietei chinezesti

Taietei chinezesti din: taietei de orez, ardei, fasole, vanata, susan, ulei, sare. Ingrediente: un pachet tăieţei de orez chinezeşti 2 ardei graşi de culori diferite o mână fasole păstăi fiartă 1/2 vânătă o lingură susan 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Vânata se taie felii şi apoi cuburi care se pun la călit […]

Taietei_cu_cascaval

Taietei cu cascaval

Taietei cu cascaval din: faina, oua, sare, nucsoara, piper, unt, apa minerala, ceapa, svaiter. Ingrediente: 500 g făină 4 ouă 1 linguriţă de sare de mare 1 vârf de cuţit de nucşoară piper 70 g unt apă minerală 2 cepe mari 400 g şvaiţer sau caşcaval tare   Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la […]

 

 

Incoming search terms:

  • vargabéles reteta

1 comentariu

  1. Asta chiar nu am incercat. Poate aflu mai multe detalii despre preparatul asta si o sa incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.