Taietei chinezesti din: taietei de orez, ardei, fasole, vanata, susan, ulei, sare. Ingrediente: un pachet tăieţei de orez chinezeşti 2 ardei graşi de culori diferite o mână fasole păstăi fiartă 1/2 vânătă o lingură susan 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Vânata se taie felii şi apoi cuburi care se pun la călit […]
Varga beleş
Printeaza500 g tăieţei îi fierbi în apă cu sare. Faci două foi din 300 g făină, 200 g margarină, 2 linguri zahăr pudră şi smântână cât cuprinde.
Umplutura: 1 kg brânză de vaci, 6 gălbenuşuri, 200 g zahăr pudră, 3 linguri smântână, 200 g stafide, vanilie, coajă de lămâie şi albuşurile bătute spumă.
Asezi o foaie in tava, pui umplutura, peste care pui taitei fierti si acoperi cu foaia urmatoare. Ungi cu galbenus si lasi sa se coaca la cuptor. Se serveste cu zahar pudra
Pofta buna!
Taietei cu cascaval
Taietei cu cascaval din: faina, oua, sare, nucsoara, piper, unt, apa minerala, ceapa, svaiter. Ingrediente: 500 g făină 4 ouă 1 linguriţă de sare de mare 1 vârf de cuţit de nucşoară piper 70 g unt apă minerală 2 cepe mari 400 g şvaiţer sau caşcaval tare Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la […]
Incoming search terms:
- vargabéles reteta
Asta chiar nu am incercat. Poate aflu mai multe detalii despre preparatul asta si o sa incerc si eu