Varza a la ceangai

Printeaza

Varza a la ceangai din: varza murata, costita afumata, slanina, orez, sare, piper, boia, smantana.

Ingrediente:Varza_a_la_ceangai

  • 1 varză murată
  • 1 kg de costiţă afumată sau un ciolan afumat
  • 100 g slănină afumată
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • boia
  • smântână

 

Mod de preparare:

Tai slănina mărunt şi o prăjeşti, iar în untura rămasă, căleşti varza tăiată fâşii. Separat, fierbi carnea si orezul.

Iei o tavă, pui un rând de varză, unul de orez şi unul de carne, apoi deasupra alt strat de varză. Torni smântână şi dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute.

Varza a la ceangai

Varza_a_la_ceangai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.