Varza cu carnati si carne din: varza, ceapa, sunca, piept de porc, carnati, crenvursti, cartofi, bere, untura. Ingrediente: 2 kg varză murată 3 cepe 400 g şuncă afumată 500 g piept de porc 8 cârnaţi 10 crenvurşti 1,5 kg cartofi 500 ml bere 500 ml apă 2 linguri untură Mod de preparare: Ceapa tăiată peştişori se […]
Varza acra cu carnati la cuptor
PrinteazaO reteta delicioasa de varza acra cu carnati la cuptor din: varza murata, carnati, foi de dafin, piper si suc de rosii.
Poate te intereseaza si:
- Varza cu cotlet de porc si boia
- Varza cu slanina afumata si smantana
- Varza cu smantana si chimen
- Varza cu carnati si ardei gras
- Mancare de varza cu vita si carnati
- 1 varză murată
- 1/2 kg de cârnaţi
- 2-3 foi de dafin
- 1/2 linguriţă piper
- 300 ml suc de roşii
Mod de preparare:
Toacă varza mărunt şi pune-o în tavă la cuptor. Adaugă piper, foi de dafin mărunţite şi cârnaţii deasupra.
Toarnă sucul de roşii şi introdu preparatul la cuptor, pentru aproximativ o oră.
Nu este nevoie să adaugi ulei, deoarece grăsimea din carnaţi se va scurge în tavă, iar cârnaţii şi varza se vor face înăbuşit în grăsimea proprie şi sucul de roşii.
Poţi servi cu ardei iute.
Varza acra cu carnati la cuptor
Pofta buna!
Varza cu carnati de casa
Varza cu carnati de casa din: varza, ceapa, morcovi, carnati, bacon, ulei, piper. Ingrediente: o varză murată medie o ceapă un morcov 2 cârnaţi de casă 4 felii bacon 2 linguri bulion 2 linguri ulei o foaie dafin câteva boabe piper Mod de preparare: In ulei încins se pun rondelele de cârnati şi baconui […]
Budinca de varza cu carnati
Budinca de varza cu carnati din: carne de miel, ceapa, ulei, oua, sare, piper, varza, carnati, smantana. Ingrediente: • 300 g carne de miel sau de porc • 1 ceapă • 2-3 linguri ulei • 1 ou • sare • piper negru măcinat • 1 varză dulce de dimensiune mijlocie • 2-3 cartofi • 200 […]
Incoming search terms:
- varza acra la cuptor
- varza murata cu carnati la cuptor
- varza murata la cuptor cu carnati
- carnati la cuptor
Si buna si gustoasa
Eu asa fac reteta de varza cu carnati:
Ingrediente:
1 kg varză murată
1-2 cepe
piper boabe şi măcinat
50 ml ulei pentru călit
2 legaturi mărar
2 linguri pastă de roşii
500 g cârnaţi afumaţi de porc
2 foi dafin
Mod de preparare:
Se scoate varza de la murat cu 3-4 ore înainte de a se pregăti şi se lasă să stea în apă rece.
După ce s-a desărat, se taie fin şi se căleşte cu ceapa tocată în 50 ml de ulei. Se amestecă continuu ca să nu se ardă.
După ce a fiert, se adaugă foile de dafin, piperul boabe şi măcinat, pasta de roşii şi se bagă în cuptorul încins în prealabil, să scadă şi să se rumenească.
Între timp, se iau cârnaţii, se taie bucăţi potrivite, se crestează la capete pentru a avea un aspect plăcut şi se prăjesc în ulei.
Cârnaţii se servesc cu varza călită şi se ornează cu mărar şi pătrunjel verde. Varza călită are un gust mai special, dacă este servită cu mămăliguţă caldă.