Varza acra cu afumatura si crenvusti

Printeaza

O reteta delicioasa de varza acra cu afumatura si crenvusti din: varza, ceapa, vin rosu, crenvusti si afumatura.

Ingrediente: Varza acra cu afumatura si crenvusti

  • 1 varza de 1 kg
  • 2 cepe
  • 2 pahare vin rosu
  • 4 crenvusti
  • 200 g afumatura

 

Mod de preparare:

Procedezi aşa: în funcţie de cât de sărată este varza, cu o seară înainte sau doar cu câteva ore înainte, pui varza în apă rece să se desăreze.

Cureţi şi tai ceapa mărunt şi o aşezi pe fundul unei cratiţe. Tai varza fideluţă, o scurgi foarte bine şi o pui peste ceapă. Peste ea aşezi feliile de afumătură, torni vinul şi dai la cuptor pentru 50 de minute.

Când varza e aproa­pe gata, fierbi crenvurştii şi aduci la masă fiecare porţie de varză cu un crenvursti deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.