Varză acră cu afumătură

Printeaza

Varză acră cu afumătură din: slanina, carnati afumati, varza acra, bulion, foaie de dafin si boabe de piper.

Ingrediente:Varza_acra_cu_afumatura

  • 100 g slanina
  • 4 carnati afumati
  • o varza acra, medie
  • 2 linguri bulion
  • o foaie dafin
  • cateva boabe piper

 

Mod de preparare:

intr-o cratita cu fund dublu se pune slanina taiata bucatele sa se topeasca. Intre timp, se toaca varza si se lasa la scurs.

Dupa ce slanina s-a prajit si s-au obtinut jumari, peste ea se pun carnatii si se lasa sa se caleasca. Se pune apoi varza si se caleste 5 minute alaturi de carnati.

Bulionul se desface cu apa, se toarna peste varza, se adauga foaia de dafin si piperul si se da vasul la cuptor pentru 40 de minute.

Varză acră cu afumătură

Varza_acra_cu_afumatura

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place mult niste varza cu carnati sau afumatura 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.